Over Rainbow Logistics & Solutions

Over Rainbow Logistics & Solutions (oprichtingsdatum 19-10-2011)

Martin Wallenburg (eigenaar) startte in 2003 met Papillon Koeriersdiensten. Zoals bij vele bedrijven ging het ook met Papillon Koersdiensten tijdens de crisis helaas niet geweldig. Het werd tijd voor een ommezwaai! Dit ontvouwde zich naar Rainbow Koeriers en met succes! De uitdaging om een bredere doelgroep van dienst te zijn deed mij besluiten om in 2011 uit te breiden en zo is Rainbow Logistics & Solutions uit de grond gestampt.

In 2011 startten we met één auto. Het vinden van opdrachtgevers was prioriteit nummer één. Gelukkig kon ik al snel mijn eerste opdrachtgever omarmen. Zo zijn de wielen gaan draaien. Momenteel heb ik, samen met mijn vrouw Barbara, veel meer wielen aan het draaien. Ons bedrijf heeft inmiddels de beschikking over een ruim aanbod koeriers en auto’s ten behoeve van uiteenlopende transportdoeleinden.
Onze koeriers kunnen meer dan alleen een envelop van A naar B brengen, inmiddels is RLS gecertificeerd om speciale ladingen te vervoeren, dit tot groot genoegen van onze opdrachtgevers uit verschillende branches.
Kwaliteit is gewaarborgd door de diploma’s NIWO en ADR in alle klassen: ook 1 en 7. Inmiddels is Rainbow Logistics & Solutions het traject gestart tot certificering van ISO 9001-2015. Ook met betrekking tot de luchtvracht. Een veilige vervoerder is enorm waardevol voor ons opdrachtgevers.

 

 

Opererend vanuit het Gooi met erkende bedrijven en opgeleide koeriers heeft RLS als doel u diverse oplossingen te bieden in het sneltransport. Wij zijn all round in diverse speciale transporten zoals ADR – AOG – OBC. Niks is ons vreemd, wij zorgen altijd dat de klant tevreden is. Wij handelen en denken in oplossingen en beschikken over transportmiddelen welke niet ouder zijn dan 5 jaar. Goederen zijn altijd verzekerd van A naar B en van B naar A. De opdrachtgever wordt op de juiste wijze geïnformeerd (door ons track & tracé systeem) en bij aflevering van de goederen door onze koerier uiteraard altijd een realtime getekende vrachtbrief in de mailbox van de klant.

Wij blijven ons specialiseren in het sneltransport en door onze up to date kennis en kunde onderscheiden wij ons van de concurrent.  Het EasyTrans TMS systeem biedt veel voordelen voor u als klant. U kunt namelijk zélf uw opdracht invoeren en onze koerier voert uw opdracht met de grootst mogelijke zorg en aandacht uit.

Kwaliteit en service hebben wij zéér hoog in het vaandel staan. Het onmogelijke doen we direct, een wonder duurt iets langer. Wij zijn u graag van dienst!

Martin Wallenburg – Founder & Owner
Barbara De Wit – Co Founder

Wij zijn aangesloten bij:

  • Maak gebruik van onze terugbelservice!

    Op een voor u geschikt tijdstip.

  • Bel mij terug
Shares
Share This
WhatsApp chat