contact opnemen

Medicijnservice

Een specialiteit van Rainbow Logistics & Solutions B.V. is onze medicijnservice.

Reeds jaren verzorgen wij (spoed) medicatie door geheel het Gooi. Dit doen wij in opdracht van de Dienstapotheek waarmee wij een langdurige overeenkomst hebben. In de avond, de nacht en het weekend inclusief de feestdagen bezorgt onze koerier urgente medicatie bij de patiënt thuis. Dit tot volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Rainbow Logistics & Solutions B.V. is in het bezit van het certificaat GDP (Good Distribution Practice). Voor een juiste distributie van medicijnen ten behoeve van de mens, verwijst het GDP hiertoe naar de richtlijnen. Door deze richtlijnen wordt de kwaliteit gewaarborgd met daar in de eisen tot ontvangst, opslag, aankoop en export van medicatie. Door GDP wordt een kwaliteitsniveau gehandhaafd zodat binnen het distributienetwerk de kwaliteit van de farmaceutische producten binnen het distributieproces worden gegarandeerd. Gaande van leverancier tot eindgebruiker tijdens alle stappen van de distributie.

ADR certificaat

Rainbow Logistics & Solutions B.V. is ook in het bezit van het ADR certificaat 6.2 en 7. Wij zijn volledig bevoegd om bacteriologische en nucleaire goederen te vervoeren.

Voor informatie of offerte:

T: 085 070 31 73
E: info@rainbowls.nl

Wij zijn aangesloten bij:

  • Maak gebruik van onze terugbelservice!

    Op een voor u geschikt tijdstip.

  • Bel mij terug
Shares
Share This
WhatsApp chat